75 års jubilæum

11. september 2015 kl. 19:00


Vi fejrer begivenheden med en fest lørdag den 12. september, og vi håber at se rigtig mange af vore medlemmer til en hyggelig dag på Sønder Mølle.


Tid:                Officielt fra kl. 11 til kl. 16, men man er velkommen til at blive hængende i klublokalerne, så længe man har lyst.


Sted:             Sønder mølle, delvis i vore egne lokaler, delvis i møllens lokale med køkken og delvis udendørs, hvis vejret er til det.


Servering:       Der kommer en stor grill, hvor vi fra kl. 12.00 til 13.00 griller bøffer og pølser. Dertil kartoffelsalat og øl, vand og vin ad libitum.


Pris:              Det hele er gratis.


Underholdning:   Ikke det store, men vi finder nok på et eller andet. Det vigtigste formål med dagen er hyggeligt samvær.


Tilmelding: Hvis du vil spise, skal vi have din tilmelding senest onsdag den 9. september, men meget gerne hurtigst muligt.  Du kantilmelde dig på Forum eller til Flemming Hansen med en sms til tlf. nr. 2990 0676, med et opkald til samme nummer eller med en mail til                       Hvis du ikke vil spise, er tilmelding ikke nødvendig.


Bestyrelsen.
Tilbage til arrangementer

Arrangementer

Herunder kan du se vores kommende arrangermenter og afholdte arrangementer.

© 2024 Viborg Lystfiskerforening
Log ind som administrator